Äntligen hemma

Ja nu är vi äntligen hemma efter allt julfirande. Har varit fullt upp. I tisdags, dagen före julafton var vi ju hos pappa och Eva i Nättraby och firade jul. Eva hade såklart gjort en massa god julmat. Fick massa fina julklappar med. Nellie var så snäll.
Mycket trevligt hade vi det.

På julaftons morgon åt vi julfrukost hos Morgans föräldrar och även där blev det en massa julklappar såklart, vi har nog varit himla snälla i år.

Vid tvåtiden åkte vi upp till Mamma och Tommy i Belganet och där var även min mormor och morfar, moster och hennes barn och man och såklart mina syskon och Annika. Vi tittade på Kalle Anka och sen kom tomten, Nellie var ju såklart inte blyg utan satt glatt i tomtens knä=) Får se hur hon är nästa år..
Sen åt vi ännu mera julmat, puh..men gott va det. Men nu är man mättad på det.

Vi sov över i Belganet för på juldagen skulle vi ju på kalkonmiddag med Morgans släkt i Bräknegården. Det va riktigt gott, man blev ju lite trött på julmaten så det smakade fantaskiskt med kalkon=)

Och i går kväll kom vi äntligen hem, så skönt. Borta bra, men hemma bäst, stämmer verkligen. är lite stressande och fara runt faktiskt men det får ju bli så..
Nellie har varit helt underbar iaf och varit i centrum hela tiden såklart=) Tror nog hon har fått mest julklappar av alla också. Hon har blivit lite förkyld stackarn, näsan rinner och hon hostar. Hoppas hon blir bättre snart.
Vi fick en videokamera i julklapp, så kul. Har filmat en massa. Sen har vi fått pengar, presentkort och massa, massa mer. Har haft en jättehärlig jul, så mysigt att träffa alla och bara ha det bra=)

Lägger in lite bilder sen..

God fortsättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0