NY BLOGG!!

www.flipfloppans.blogspot.com




telebilder..

Har laddat över bilder från mobilen, äntligen! Så här kommer lite blandade bilder från att Nellie var typ 3 månader tills nu..











































Annars så har vi varit på bvc och vägt en förkyld liten dam idag. Hon väger nu 8370g och är 70cm lång.

Funderar..

På att skaffa en mer anonym blogg, som bara de närmsta ska få adressen till..hmmm..får se vad som händer..

Annars är allt bara bra med oss:-) Varit ute på långpromenad med Annette, Jeanette och bebbarna. Så härligt väder idag. Nu är jag lite rastlös, Morgan tog Nellie med sig till hans förldrar en runda, så nu sitter jag här alldeles ensam och får inte för mig att göra nånting. Fast det är ganska skönt det med. Imorgon blir det nog en sväng in till Karlskrona när M slutat jobba. Och på lördag ska vi upp till Emmaboda till Lena, Henrik och Max, där vi även ska sova över. Ska självklart kolla finalen på melodifestivalen som den nörd jag är! Hoppas nog på Alcazar eller Sarah Down Finer..Absolut INTE Caroline af ugglas iaf..

I förrgår var Maggan från bvc här förresten, gjorde BOEL test på Nelliesen, och allt såg såklart jättebra ut! Har ju även glömt berätta att våran plutta numera kryper på riktigt, sååå duktig:-) Innan har hon ju mer kasat/ålat sig fram.

Idag när vi var ute och gick stannade vi på lekplatsen här borta så Nellie fick prova gungan och rutchkanan, var så kul att se, hon bara log. Så stor hon har blivit min bebis!

kram hej!

8 månader!!

Idag är underbaraste lilla Nellie pellie 8 hela månader!! Har sagt det förrut men säger det igen; SJUKT vad fort det går!
Älskar min lilla busa mest av allt♥


nyfödd


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader


7 månader


nästan 8 månader



Ikväll ska vi till mamma och Tommy på middag..
Ha en trevlig helg!

Det var..

riktigt skönt med fotvård igår. Kan verkligen rekomenderas. Mina fötter var verkligen i behov av det sa hon, haha. Viktigt att sköta om sina fötter ju:-)

Nu har jag precis storstädat här hemma och Nellie har precis fått middag.
Hon såg ut såhär efter blåbärspuren..





nu har storebror kommit hit med..


Nu ska jag äta lite..

hej svejs!

Ibland måste man väl få gnälla lite?

Ja visst måste man väl få gnälla av sig lite ibland? Jag måste iaf det, känns som det blir lite lättare allting då.. Jag har ju såklart världens underbaraste, gosigaste, finaste dotter på alla sätt och vis och jag älskar henne mest av allt. Men nätterna nu är inte roliga, har varit så i några veckor nu att hon sover först några timmar i sin säng, sen vaknar hon i panik och gråter och det enda som hjälper är att ligga jämte mamma eller pappa, och då menar jag verkligen jämte, precis inpå. Och gärna sparkas, snurra runt och dra i håret samtidigt som hon gnäller i sömnen. Så oroligt. Min stackars bebis. Och stackars mig, sover ju också helt knas på det viset. Förhoppningsvis är detta en "fas" som går över snart. Men som sagt för övrigt är hon alldeles, alldeles underbar. Och vilka framsteg hon har gjort. Reser sig mot saker, ålar/kryper riktigt snabbt. Säger mamma, pappa. Min duktiga lilla fis.

Idag ska vi hälsa på Ågårdsbo, mitt gamla, gamla jobb. Sen ska jag på fotvård, ska bli riktigt skönt, fick ju det i julklapp av mamma. Mina fötter har ju inte varit desamma sen efter graviditeten. De säger ju att det sitter massa viktiga zoner i fötterna och att om inte fötterna mår bra så mår inte resten av du bra, kanske stämmer lite?

Jaja, nu ska jag passa på att göra mig iordning lite medan trollet sover.

Ha en bra dag!


pappa och Nellie vilar sig..myspys






Lite bilder på godingen..






äter ris m kyckling..


ålar sig fram numer:-)


med söta sysslingen Nathalie, från när vi var hos Karin i torsdags..

Mammas söta hjälpreda:-)

Skulle byta lakan i sängen innan så jag satte Nellie med några leksaker på golvet jämte sängen. Dröjde dock inte länge förrän hon stod upp mot sängen, skitglad och nöjd. Min lilla fis:-)





RSS 2.0