Smakis=)

Idag har lillan fått smaka mat för första gången=) Så spännande! Det blev majs o potatis pure och hon smaskade gott i sig två små teskedar, kom endel i ansiktet också, hihi..

väntar på maten..



mmmm.... gott...











kan vända sig nu med!!






Hälsar till mormor!!

Go middag..

Vilket pissväder det är idag, regnar och blåser och MÖRKT som attan är det med, fy va hösten suger..Inatt var det 4 minus grader, usch..Längtar redan till våren och sommaren.. Fast julen är ju såklart väldigt mysig, förrutom att jag kommer bli  ruinerad på julklappsköp, har ju typ 15 pers att köpa till. Så alla ni som kommer få julklapp av mig; räkna inte med dyra saker! (fast det e ju inte det som räknas.)

Här är det fortfarande förkylning som gäller, jag har blivit genomförkyld och haft feber. Nellies börjar ju som tur är ge med sig nu iaf.  Tycker sååå synd om henne.
tråkigt att vara sjuk, har suttit inne hela veckan. Längtar bara efter att få komma ut o se lite folk!

Härromdagen var Morgan iväg och skulle köpa en åkpåse till vagnen och kom hem med åkpåse, hoppgunga och en massa små leksaker, farligt att släppa i väg honom själv i en affär, haha.
Igår tog han med sig lilla älsklingen en runda till stan, de hade tagit en fika med Ted "andra våningen" och shoppat lite kläder till Nellielindex, och såklart köpt ett nytt tv-spel=)


älskade lilla unge




provar den nya hoppgungan..(fina antika täcken vi har va?)








Gillar att sova halvsittandes i sittvagnen..

god morgon

Ville bara skriva att jag har världens underbaraste sambo! Han har tagit Nellie (som inte har kunnat sova riktigt pg a förkylningen)nu två nätter i rad så att jag har fått sova..
Älskar dig!!♥

En helt annan sak...
Morgan läste på babysittern igår; ANVÄND ALDRIG SOM BILSTOL!
Hahaha, finns det verkligen någon som skulle göra det?

Nellies förkylning håller i sig, och nu börjar jag med bli lite snuvig..drygt, men finns inte så mycket man kan göra åt saken tyvärr.

Åh, kollade ju på ensam mamma söker igår, det va så romantiskt, nästan så man blev lite pirrig o nykär själv, hihi..


här kommer lite bilder på en dreglig o snuvig Nellie..
            





söndag..

Blev tyvärr inget ullared idag, Nellie var så snuvig så hon kunde inte sova riktigt inatt plus att febern steg..så vi har sovit i shift i natt, men det har gått bra ändå.. E så synd om lillan bara =(
Får bli ullared en annan dag i stället.
Tråkigt väder det är idag..får bli en riktig hemma-inne dag!

Besök=)

Lilla gumman har blivit förkyld igen, stackarn, näsan rinner och dreglet rinner och så har hon lite feber, men inte mycket. Annars är hon ju helt underbar som vanligt men det är ju ingen nyhet.
Ville bara skriva att jag är så himla glad för en speciell sak som har hänt, verkligen jätteglad!! Kommer avslöja det senare..

Det ska bli himla roligt att shoppa imorgon,..


får hoppas att Nellie inte blir sjukare bara, för då vill vi ju inte lämna bort henne, men det blir hon nog inte.

Kollade på idol igår me, måste säga att det suger lite faktikst, inte så många bra ju, inte för att jag kan sjunga men det är verkligen ingen hög klass i år, men kolla måste man ju ändå!

På tal om teve-program så finns det 4 grejer jag försöker följa och det är; Desperate Housewifes, Färjan, Bonde söker fru och såklart det bästa av alla; Ensam mamma söker, e ju bara såååå bra!




Här kommer lite bilder från de senaste dagarna......

morbror Jonte var här o hälsade på..


och Jontes flickvän Annika





och tant Karin..





och lilla tant Maja=)

En härlig dag..

Idag har vi och Jeanette o lilla Sinna varit ute och gått i det härliga vädret.. vi va en sväng på lindex,Maxi och på gamla jobbet Ågårdsbo, Nellie fick en jättefin klänning med byxor av mina gamla arbetskamrater, så gulligt=)
Varit en härlig dag=)



sötnosarna Sinna o Nellie











Nellie somnade i Sinnas vagn igår när vi var där på besök...







Nellie o pappa igår kväll..






lilla älsklingen♥











På söndag ska vi till ULLARED!!!=) ska bli så kul o shoppa loss=)
Och lillfisan ska va hos morfar o Eva.

Tisdag....

Idag har vi inte gjort något särkilt, har varit så tråkigt väder så vi har bara varit inne o myst=) Har iofs hunnit med lite städning, tvätt o matlagning, sen har ju mormor vatt här o gosat med lilla fisan.
Inatt sov snäckan jättebra, somnade vid 21 och sov till 4, åt o somnade om till 8, helt underbart skönt, känner mig mycke piggare efter en sån natt=)
Men visst e man lite avis på dom som har bebisar som sover hela nätter, men men man kan ju inte få allt=) Har ju ändå världens underbaraste bebis!


somnade på mamma efter matning..



mitt lilla troll



sååååå trött....





I söndags var ju gammelmoster o hälsade på..





Släktkalas med mera

I fredags var vi på släktkalas i Bräknegården i Belganet med Morgans släkt, det var trevligt. Nellie skötte sig exemplariskt och var knappt ledsen alls. Hon hade lite svårt att komma till ro bara, med all rätt, var ju hög musik och massa pladder=) Men hon gjorde några powernaps i vagnen.. Sen sov vi hos mormor Maria och Tommy och fick en underbar frukost serverad på morgonen efter=) tack!

             
                                                                         


          
Nellie med farfar Christer             Nellie o mamma                 kusin Leon o farfar


      
Nathalie o Andreas               Nellie o Johanna




Avslutar med några extra bilder på godingen

sitter med vid bordet vid frukosten=)




gosar med storebror som e en favorit





3-månaders sprutan=/

Ja, i måndags var vi på bvc för att väga, mäta och ta sprutor..det gick över förväntan med sprutorna=) Nellie blev lite ledsen när det stack till men sen var hon lika glad och "pratig" igen. Jag tyckte heller inte att det va så farligt men jag tittade iofs inte..

Nu väger lilla stumpan, 5495 gram och är 61cm, så det är en lång och smal tjej vi har=)


Tror att Nellie är inne i någon sk. tillväxtfas nu, för hon har varit lite krånglig med maten och sen har hon gjort för vana att vara vaken 1-2 timmar på natten när hon vaknar, det är ju inte för kul men vad gör man?
Hon sover ju nästan alltid 6-8 timmar i sträck första sovpasset så man ska ju egentligen inte klaga, det är ju bara det att hon somnar mellan 18.30-20.00 och då somnar ju inte en annan.. men men det redar nog snart till sig.. Har lite funderingar på om vi ska prova låta henne sova i sin säng i sitt rum, med barnvakten då förstås, har bara hört positivt av de som har gjort de med sina bebisar.






Igår var "moster" Lina här och gosade med Nelliesen=)


                                          fisan har börjat ha tungan ute i tid och otid=)



Lina och Anja åker till Turkiet på lördag, inte alls avis...=/ och Karin och Markus åker till THAILAND i december, såååå härligt ju..längtar efter att åka utomlands, men vi har siktat in oss på nästa höst, dels e Nellie lite större då och förhoppningsvis har vi fått lite pengar tillbaka på skatten.

Idag ska vi nog bara vara hemma, måste städa och tvätta..kanske blir en promenad med.. och en massa gos såklart!


På fredag ska vi på släktkalas i belganet med Morgans släkt, ska bli roligt=)  blir god mat och vin! Kommer ju träffa Johanna med och det är alltid lika kul!

På besök i Tingsryd=)

Tack för en jättetrevlig dag, får vi göra om=)


Här kommer lite bilder från dagen..


sötnosar, Mattheus o Nellie







Mikaela o lille theodor






Jeanette o lilla Sinna


Fina bilder

Tog lite fina svartvita bilder på Nellie igår=)





3 månader

I tisdags blev Nellie 3 månader, herregud vad fort det går! Har sorterat väck de flesta 56 kläderna nu med, undrar var  min lilla pluttbebis har tagit vägen? Fast det är himla roligt nu med, hon är med så mycket och är ganska stadig i nacken och så. Det händer saker hela tiden, tycker inte det behöver gå så fort bara..

Annars har vi hittat på lite av varje i veckan.. Vi har bl a varit på middag hos Nellies farmor och farfar, det va gott som vanligt=)
Sen har Nellies mormor varit här en sväng och igår var vi på mitt jobb, hemtjänsten i hoby och hälsade på.

Var en runda på babyproffsen och leksakshuset igår, köpte lite kläder och en ny babysitter med vibration och musik som hon verkar gilla mycket=)

Nu ligger hon och sover den lilla damen..och idag ska vi inte göra någonting alls, så skönt och bara vara hemma och ta det lugnt med.

På måndag ska Nelliesen få sina 3-månaders sprutor, usch.....men det ska nog gå bra!

              
knappt en dag på bb           exakt 1 månad

              
cirka 2 mån                    cirka 3 mån







Gillar nya babysittern=)


Dop=)

Igår hade vi dop för lilla snäckan, som nu heter Nellie Maria Emma. Det gick så bra=) Hon va så snäll både i kyrkan och på kalaset vi hade efter. Hon bara log och charmade som vanligt alla, vårt lilla charmtroll.

Här kommer lite bilder från dopet..





Gudmor/mormor och Nellie











prästen och Nellie





Nettan sjöng "välkommen till jorden" så otroligt fint=)








dopkalaset=)







Nellie och Eva



Nellie och gammelmorfar



kollar på presentöppning..




TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER!!!!




de jättefina dop-tårtorna som Karin gjort








Efter dop-kalaset följde endel med hem till oss, vi drack lite vin och sjöng Singstar och hade det allmänt trevligt=)
Lilla Nelliesen somnade gott när hon väl somnade=)


så söta, Johanna och Robin


Alexander, Jens och Maja

Sanna

Henrik och Lena


Lina och Dennis var ju här också, men tyvärr fick jag ingen bild på dom=(



Än en gång, TACK alla för att ni ville komma på dopet och tack för jättefina paket, PUSS från Nellie

förkyld:-(

Lilla Nellisen har gått och blivit förkyld, stackarn=( hon snörvlar och hostar om vartannat. Men är ändå lika pigg och glad som vanligt. Tror att det kanske kan va lite tänder på G också, hon dreglar i mängder och suttar upp hela handen=)

I måndags var vi på bvc och vägde och mätte lilla fisan, hon är nu 12 veckor och väger 5195 gram och är 59 cm lång vår lilla sockerbit..


 


min lilla sjukling

    







Igår var Sinna med familj och hälsade på, trevligt=) Hon har redan hunnit bli två veckor den lilla tjejan och hon växer=)
Fast Nellie känns väldigt stor om man jämför även att hon är liten för sin ålder..



        


RSS 2.0