Tomteflickan=)

Tog lite söta bilder härrom dagen på Nellie i tomteklänning..






Annars så är allt bra med oss och jag har nog inget vettigt att skriva idag..så hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg!

God morgon=)

Äntligen har trollet börjat sova bra igen! Somnade i min famn igår vid 20, sov till 03.30, åt o somnade om till  sju,
 HELT OK om man jämför med hur det har varit nu ett tag när hon har vaknat för dagen vid 04-05(!!)




Sitter och lyssnar på julmusik, hängde upp julgardiner och stjärnor igår, har lite svårt att fatta att det är mindre än en månad kvar till jul..men nästan alla julkappar är klara iaf, skönt, jag brukar alltid vara ute i sista stund annars.
Har inte fått någon jul-känsla än, men det kommer väl, e ju ett tag till..
     

I onsdags var Nellie o jag och Jeanette o Sinna hos Anett och hälsade på, de har ju oxå flyttat hit=) Anett e ju gravid i v.34.

Jeanette, Sinna o Anett



    
Såååå mysigt med bebismage, saknar min mage ibland, men saknar inte allt onödigt FETT, jag gick ju upp endel och har fortfarande några envisa kilo kvar=(
Men Jeanette o jag har sagt att vi ska börja träna på gymmet som ska öppna här i Januari. Så vi får väl se;)


Igår kom Nellies stora favorit, storebror Simon, han e här varannan vecka och Stumpan verkligen skiner upp när hon ser honom..








halvsitter själv i soffan


hemlisen=)

Så, nu kan jag äntligen avslöja den där väldigt roliga saken som jag skrev om innan..
Det är ju så då att Marie och Jens ska ha bebis!!=) väldigt kul, blev/är jätteglad för deras skull. Den lill* är beräknad till början av Juni.
Så nu mamma,  får du äntligen veta! haha(och det va ju såklart INTE jag som va gravid igen, även om man kan tro det=)

Idag har jag städat lite och sen har vi vatt på en promenad i det härliga vädret, Nellie ligger fortfarande och sover i vagnen, har sovit i över en timme nu.
Funderar på att putsa fönsterna.. ska ju hänga upp de nya julgardinerna som vi köpte i Ullared, måste köpa några nya stjärnor och ljusstakar med..är ju första advent på söndag. Då ska vi för övrigt på Noelles dop.




min lilla sötnos i vagnen

Helgen

Nu är det måndag, igen! Snöat har det gjort idag, lite mysigt faktiskt även om jag inte är så förtjust i kylan. Det kan snöa vid jul och nyår men sen kan det försvinna och bli vår fortare än kvickt.

30-års festen för Sandra i lördags var mycket trevlig! God mat, dryck och roligt bordssällskap. Blev dock inte så värst sent för oss, var hemma vid ett-tiden.

Det gick över förväntan och lämna lillfisan med, och hon hade ju såklart skött sig bra, sovit bättre där än vad hon brukar göra hemma, hmm??

Det var lite jobbigt när vi kom hem på natten och såg alla hennes saker och speciellt hennes säng, men ack skönt det va att få sova ut, utan att bli väckt, behövdes nog verkligen.

Mamma och Tommy kom och lämnade henne vid halvtre- tiden och det va underbart och få tillbaka sitt lilla troll, så det blev massa gos i går kväll=)

Idag har Lina varit här och passat Nellie en snabbis för jag skulle till vårdcentralen, det hade gått jättebra, hon hade t om somnat i matstolen!!

För övrigt har hon börjat äta jättebra av smakisarna, speciellt gröten, såå kul!






tröttis











ny sänghimmel och nya lakan, köpta i Ullared=)

bebis=)

Åh, kollade webbisar nu som jag alltid gör typ, och såg att en av Morgans bästa vänner; Jonas och hans Camilla har blivit föräldrar till en liten Tilde. Så roligt! Grattis=)

God morgon

Känner mig väldigt utvilad idag, Morgan tog Nellie inatt, skönt o få sova=)
Det var jättetrevligt igår, bara retar mig på att den lille aldrig åker ut ur idol=(

        
sitter o tittar på mamsen som gör frukost


  
    pappa o Nellie, visst e han fin i sin nya "frisyr"? 

Fredag

Ja nu e det fredag, igen..veckorna går så fort!
Idag har det varit så underbart väder ute, så kunde inte motstå en promenad. Vi invigde den nya frammåtvända sittvagnen och det blev såklart succe, Nellie e ju som de flesta vet väldigt utåtriktad och vägrar ju sitta mot mig i selen så att sitta frammåt i vagnen va ju mycke bättre än att sitta bakåt och bara titta på mamsen=)
Kan tyckas att det e lite tidigt att sätta en 4,5 månaders bebis frammåtvänd, men alla bebisar är ju olika och Nellie bara älskar det!

Igår va vi en runda på stan med Lena och Max, mycket trevligt, shoppade lite och tog en fika.
Henrik, Lena och Max kommer sen idag med, Lena ska laga Moussaka, ska bli smarrigt=)

Imorgon ska vi upp till mamma och Tommy, är ju "öppet hus" i Belganet, brukar va jättemysigt. Sen på kvällen ska Morgan och jag på Sandras 30-års fest i Hallagården, så Nellisan ska sova borta för första gången. Är övertygad om att det kommer gå bra, hon ska ju va hos sin mormor o Tommy och där har hon det så bra så=)
Kommer såklart bli jobbigt att lämna henne men nån gång måste ju va den första.

Igår när vi badade Nellie skvätte hon ner mig totalt..lilla busan..






Ha en trevlig helg!

Hej kära bloggvänner!

Nu har vi precis städat här, luktar sååå fräscht=) Förstår bara inte hur det kan bli så skitigt så fort?
Nellie älskar att sitta i selen när vi städar, men det börjar kännas i ryggen att hon är tyngre..

Idag ska vi inte hitta på nåt speciellt, bara vara hemma och mysa, njuter verkligen av min lilla bebis även om hon e jobbig ibland så e hon absolut det bästa som nånsin hänt mig! ♥
 vad gjorde man innan liksom?

Fortfarande väldigt morgonpigg, idag gick vi upp 04.45, förstår inte vad som hänt med sovrutinerna? Hon brukade alltid sova till iaf 6-7 innan..mitt lilla troll=)










   Roligt att många läser bloggen! kram till er från Nellie och mig..

Morronpigg!

Lilla Nellie tyckte att det var morgon o dags att stiga upp 04.15!! suck.. hon var vaken en timme och somnade sen vid 05.15, och precis innan jag hunnit somna vid 05.50 vaknar hon igen, så här sitter jag nu och är ännu tröttare än igår men med världens finaste lilla tjej brevid=)

Tjo

Har inte hunnit skriva på ett tag, har vatt full rulle. I fredags kom som sagt Lina, hon och Simon gjorde kanongod pizza=)
Sen blev det Idol, tråkigt tema..tycker Johan Palm ska åka ut nu, ser ut som han är 12 bast.

I lördags gjorde vi inget speciellt, åt en massa godis och tog det lugnt.

söndagen bar det av till Gekås i Ullared, vi kom fram till slut efter att ha kört 
h e l t  å t  h*v e t e  fel, hehe, vi var två mil från Halmstad och yrade..
Nellie var hos sin farmor och farfar och det hade gått jättebra. Visst man saknade henne och tänkte på henne hela tiden men jag tror det är nyttigt oxå=)
Handlade en hel del på Gekås, massa kläder och saker till Nellie och Simon och lite annant smått och gott. Var massa folk där med förstås, kan man ju räkna ut när man åker dit en söndag, men det gick bra ändå.
På kvällen var det självklart att titta på Ensam mamma söker, e ju såå bra, men det är snart slut, snyft, vad ska man längta efter nu;)

Idag har vi vatt på bvc, var 5 veckor sen.. Nu väger pluttan 6310 gram och är 63cm lång, vår lilla stjärna!
Efter det var vi på snabbbesök hos moster Bettan och nu har vi ätit middag.
Jag har ont i kroppen och e tröööött! Ska lägga mig när Nellie somnar ikväll, känns som jag håller på och bli sjuk igen=(
Har inte varit så flitig med kameran de sista dagarna så därför blir det tyvärr inga bilder..
Ha en trevlig kväll!

Besök..

Igår var som sagt Mikaela o Theo och Jeanette o Sinna här, mycket trevligt..Fikade o snackade skit=)
Mikaela hade med sig en jättegullig present, en klänning med tights, jättesöt! Tack igen!
Stackars Nellie hade så ont i magen igår så hennes humör va inte på topp, men det verkar bättre idag.
Ikväll ska Morgan ut med jobbet och Lina ska komma hit till oss, hon ska göra hemlagad pizza! Ska bli gott=) Sen blir det väl Idol, som vanligt..


Här kommer lite bilder på Theo o Sinna..

Theo sover=)



lilla Sinna



Mikaela o Theo



Här kommer lite blandade bilder på vårt lilla troll♥





Middag o Karlskrona

I tisdags var vi på middag hos mamma/mormor o Tommy, mycket gott och trevligt, som vanligt=)
Morbror Jonte och Annika var oxå där. Nellie satt med vid bordet en stund i våran gamla tripp-trapp stol som vi hade när vi var små=) Hon fick smaka lite mosad potatis med ersättning o flytande margarin, det va väl sisådär gott=/






med Annika


med morbror Jonte


med mormor




Igår var vi en runda i stora staden Karlskrona med Lina, var på Amiralen och Babyproffsen, sen åkte vi till Linas mamma Anja i Nättraby o fikade, trevligt! Nellie charmar precis alla hon träffar lilla gullungen=)





det klär dig Lina;)



med Anja..






Idag ska Mikaela o lille Theodor och Jeanette o Sinna komma på besök..

På måndag ska vi äntligen till bvc igen, känns som att vi inte vart där på evigheter, ska bli spännande och se va snuttan väger nu, känns som hon har växt jättemycket sen vi började med den vanliga ersättningen igen, hon äter absolut mycket mer av den än vad hon åt av nutramigenen....




Helgen

Det har varit full rulle hela helgen, i fredags tog vi det bara lugnt o kollade såklart på Idol, rocktema, var absolut bästa avsnittet hittils. Tur att Lars åkte ut.
På förmiddagen på lördagen kom min mormor o morfar och hälsade på en sväng.









Frammåt kvällningen kom Lena, Henrik o Max på middag. Vi bjöd på grillspett, klyftpotatis, sallad, tsatsiki, sås och citronformage till efterrätt, jättegott och jättetrevligt!  De sov över här sen.

Nellie o Max hade roligt med gåstolen=)




På söndagen åkte vi ut till Morgans syster med familj i Tromtösunda, de eldade skräp på tomten så vi grillade korv i kylan sen fikade gott inne, trevligt!
Efter det åkte vi till Pappa och Eva i Nättraby där vi åt middag, jättegott! Nellie åt kokt morot och tyckte det va himla mumsigt=)
Glömde kameran hemma, så har tyvärr inga bilder från i söndags.

Nellie har för övrigt sovit jättebra nu, två nätter i rad. Bara vaknat för mat 1 gång o sen somnat om=) Så skönt!


På söndag bär det av till ULLARED! Jipiee=)


4 månader och bebisträff

Ja, igår blev vår lilla trollunge 4 månader! Stor tjej nu=)
Vi hade även en bebisträff här igår, Jeanette o Sinna, Tina o Noelle, Therese o Felix och Lena o Max var här och fikade=) Mycket trevligt!


de tre små tjejkompisarna=)







Max och Felix är nästan exakt lika gamla, skiljer bara 4 dagar!




lite fika..






Jeanette o Sinna, Tina o Nellie



Som sagt var mycket trevligt, det hände något mycket roligt med..
Nellie ska ju stoppa allt i munnen, så hon tog Sinnas bara fot och stoppade in den i munnen och suttade lite, HAHAHA.
Stackars Sinna blev alldeles full av Nellie-dregel på lilla fossingen=)

Hos Marie o Jens

Igår va vi på besök hos Marie och Jens, Karin va oxå där=) Vi gick en liten promenad i kylan och fikade sen inne i värmen, så mysigt! Nellie blev helt facinerad av Pumba, deras hund.



gosigt i vagnen





Marie o  halva Pumba












Karin va ju oxå där, men vägrade att ställa upp på bild=)

Go kväll!

Tisdag igen, veckorna bara flyger fram, vet inte var tiden tar vägen? På fredag blir stumpis 4 månader! Helt sjukt fort har dessa månader gått! Min lilla tjej börjar bli stor=)
Igår var Jeanette o Sinna på besök, de har ju flyttat hit nu och det är vi såklart jätteglada för, bor bara typ 5 minuter härifrån.
Idag har vi inte gjort nåt särkilt alls, Lina var här på besök en snabbis och då sov Nellie, så typiskt..brukar bara ta power-naps på dagarna annars, men idag sov hon hela 2,5 timmar i sträck, kan säga att det va längesen det intfäffade! Nätterna nu e inte roliga, vaknar ofta för mat efter bara några timmar och brukar vakna väldigt tidigt och va pigg..
Men men, skall icke klaga, är förhoppningsvis bara nån "fas", hon har ju oftast sovit bra förrut.

Imorgon ska vi träffa Karin o Marie, ska bli trevligt!


 



äter nalle..












dregelmaja=)

Leklandet

I fredags va Nellie med pappa, storebror o kusinernaLeklandet i Karlskrona, här kommer lite bilder..



i bollhavet..






kusin Leon..







storebror..





blir trött av att leka...

RSS 2.0