3-månaders sprutan=/

Ja, i måndags var vi på bvc för att väga, mäta och ta sprutor..det gick över förväntan med sprutorna=) Nellie blev lite ledsen när det stack till men sen var hon lika glad och "pratig" igen. Jag tyckte heller inte att det va så farligt men jag tittade iofs inte..

Nu väger lilla stumpan, 5495 gram och är 61cm, så det är en lång och smal tjej vi har=)


Tror att Nellie är inne i någon sk. tillväxtfas nu, för hon har varit lite krånglig med maten och sen har hon gjort för vana att vara vaken 1-2 timmar på natten när hon vaknar, det är ju inte för kul men vad gör man?
Hon sover ju nästan alltid 6-8 timmar i sträck första sovpasset så man ska ju egentligen inte klaga, det är ju bara det att hon somnar mellan 18.30-20.00 och då somnar ju inte en annan.. men men det redar nog snart till sig.. Har lite funderingar på om vi ska prova låta henne sova i sin säng i sitt rum, med barnvakten då förstås, har bara hört positivt av de som har gjort de med sina bebisar.






Igår var "moster" Lina här och gosade med Nelliesen=)


                                          fisan har börjat ha tungan ute i tid och otid=)



Lina och Anja åker till Turkiet på lördag, inte alls avis...=/ och Karin och Markus åker till THAILAND i december, såååå härligt ju..längtar efter att åka utomlands, men vi har siktat in oss på nästa höst, dels e Nellie lite större då och förhoppningsvis har vi fått lite pengar tillbaka på skatten.

Idag ska vi nog bara vara hemma, måste städa och tvätta..kanske blir en promenad med.. och en massa gos såklart!


På fredag ska vi på släktkalas i belganet med Morgans släkt, ska bli roligt=)  blir god mat och vin! Kommer ju träffa Johanna med och det är alltid lika kul!

Kommentarer
Postat av: mostergammal

sötast i hela världen....love...

2008-10-15 @ 20:37:18
Postat av: sassa

ja visst e hon söt! och pigg nu mitt i natten=/

2008-10-16 @ 01:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0